Opgeruimd Kantershof

informatie

Iedere 1e zaterdagmiddag van de maand om 14.00 verzamelt een groep bewoners uit Kantershof zich bij het speeltuintje achter Kantershof 182 en 183 om zwerfvuil te gaan prikken in de wijk.  Dit doen we met behulp van door de gemeente ter beschikking gestelde grijpers en bijbehorende ringen die om een vuilniszak passen.
Er wordt afgesproken wie welk deel van de wijk voor zijn rekening neemt. Vaak werken we in tweetallen;  dat is gezellig, maar alleen prikken kan natuurlijk ook. Na een uurtje  zijn onze vuilniszakken meestal goed gevuld en ziet onze wijk er weer een stuk beter uit. Soms laten we een foto achter van de vangst op onze  app “Opgeruimd Kantershof”.
Dit samen werken aan een schone leefomgeving geeft een goed gevoel. Wilt u meedoen? Meldt u aan bij Rob Alberts op 06 28205513.

Het prikteam van 7 oktober 2023

Borrel 05 aug 2023

Nu eens geen foto van gescheurde vuilniszakken of bende rond containers, maar een vrolijk plaatje van (een deel van) het opruimteam van Kantershof dat door de Belangenvereniging op een hapje en drankje werd getrakteerd als dank voor jarenlange inzet. Elke eerste zaterdag van de maand verzamelen ze bij het meethuisje (Kantershofstraat rechtdoor het fietspad op) om 14 uur. Vanwege de regen was het feestje binnen bij secretaris Marina. Zin om mee te doen? Vooral bewoners van de hoge nummers (de hoek rechts aan het eind van het fietspad richting Gaasperdammerweg) ontbreken nog. Gewoon komen of melden bij Theo: 0621839324.

(artikel met dank aan Liesbeth Vermeulen van 1104enzo)