Whatsapp groepen Kantershof

Met de onderstaande links (klik op plaatje) kunt u zichzelf toevoegen aan de verschillende whatsapp groepen die er op Kantershof zijn.
Alleen voor de Whatsappgroep Buurtpreventie bestaan aanvullende voorwaarden. Hiervoor kunt u zich aanmelden via Hansbart 0628421694.

Voor de overige groepen verzoeken wij u zich aan de normale omgangsnormen te houden. Worden deze overschreden, dan kan een van de beheerders uw bericht verwijderen of als het ernstiger is, uw account. Hiervan graag notitie.

Ook verzoeken we u een beetje bij het onderwerp van de appgroep te houden, (dus geen vertier dingen op de social netwerkapp, of soc.netwerk berichten in veiligheid)

.

Social netwerk groep voor alles wat u met uw buurt wil delen van loslopende honden tot recepten, van aanbiedingen tot vragen om hulp

Alles wat interessant is op het gebied van veiligheid. Deze app groep geeft wat meer ruimte voor discussie dan de Buurtpreventie groep

De vertiergroep is voor alle “leuke” foto’s, filmpjes enz die je met je buren wilt delen. Hou hierbij wel svp rekening dat wat de een leuk vind, als kwetsend ervaren kan worden door een ander.

Er zijn nog wel andere appgroepen actief maar die zijn vaak door anderen beheerd. Voorbeelden hiervan zijn “Wormenhotel” en “Opgeruimd Kantershof”. Zie hiervoor elders op deze website.